Det här med cyklar är fortfarande inte så lätt som jag trodde. Till att börja fick jag aldrig tillräckligt med luft igenom den tunna ömtåliga “Presta” ventilen utan lyckades istället slita sönder ventilfästet i slangen. Därmed köpte jag helt enkelt en ny slang vilket inte heller visade sig helt lätt då specialfälgarna är för höga för att vanliga ventiler skall få en chans att passa.
Så jag är forfarande utan cykel och ångrar rejält att jag åkt på sl-remsor de senaste veckorna.

FRA har gör lite reklam att de tidigare stoppat mord och konfliker. Men med vanlig signalspaning på radiovågor, sådana vars funktion bygger på att spridas över långa avstånd. Det är en något annan sak att bygga om infrastrukturen för att spana på alla ippaket. Problemet är väl inte att FRA har gjort något bra tidigare, problemet är väl att de inte kan förklara varför en ny extremt integritetskränknade och kostsam spaning behövs.

Annat att bli irriterad på är något låtsasföretag som stämmer Nintendo för patentbrott på 21 miljoner $ angående den analoga styrspaken på GameCube Controller, Wii Classic Controller med flera. En Google sökning på företaget (Anascape) ger som resultat nästan enbart artiklar angående stämmningen… känns lite som deras affärsplan består i konstiga patent. Särskillt med tanke på att både Sony och Microsoft redan betalat Anascape stora summor för likande stämmningar.

I övrigt är irriterar jag mig på mitt liv, dejtingsidorna som aldrig leder någonstans, solen som retar mig här på kontoret, testsystemet som krånglar, Solaris, öppettider på affärer i det här landet, framtiden, arroganta coola människor, SLpriser, grannar som skriker i trappuppgången, sömnlöshet, betongväggar, ensamhet, min jävla tråkighet och oförmåga att koncentrera mig på någonting, ångest över att ta semester då man måste fylla alla dagar med vettiga aktiviteter.

Men idag är ändå en bra dag… inte så trött, lite mer fokuserad på scripten, bra morgon med frukost plockad på mariatorget. Men fortfarande hopplöst uppgiven på kärlek, fortfarande lite för introvert, fortarande ingen kontroll över någonting…

Fast imorgon är det The Dark Knight som gäller….

Nannanannanannananna BATMAN!